Brandstof

Met een brandstofpas van Multi Tank Card? Dan kunt u bij de aangesloten tankstations tanken. Het is van belang dat u de juiste kilometerstand invoert zodat het verbruik van uw auto goed gemeten kan worden.

Brandstofpas kapot, kwijt of gestolen?
Mocht het zo zijn dat uw brandstofpas niet meer werkt, kwijt of gestolen is, neem dan direct contact op met één onze medewerkers op telefoonnummer 088 5543 900 of via e-mail. Wij zullen dan de pas blokkeren om misbruik te voorkomen en een nieuwe pas voor u aanvragen.

Ook kunt u als bestuurder rechtstreeks via de website van Multi Tank Card, 7 dagen per week, 24 uur per dag de brandstofpas zelf blokkeren. Vul hier uw kenteken en pincode in en druk vervolgens op 'bewaren'. Neem daarna zo snel mogelijk contact op met uw wagenparkbeheerder en/of een medewerker van Strix Lease Service voor het aanvragen van een nieuwe brandstofpas.

Brandstof declareren
Soms kan het voorkomen dat het tanken voor uw leaseauto in het binnen- of buitenland door u privé zijn vooruitbetaald. Als u in het bezit bent van een brandstofpas, dan kunt u deze bedragen op twee manieren makkelijk en snel declareren.

1) U kunt u declaratie rechtstreeks via de website van Multi Tank Card invoeren. U logt in als bestuurder en levert daarna de originele bon in bij uw wagenparkbeheerder. Na goedkeuring van de wagenparkbeheerder via de MTC-website ontvangt u binnen zeven dagen het gedeclareerde bedrag op uw rekening.

2) Of vul het onderstaande declaratieformulier in en stuur deze, voorzien van de originele tankbonnen, te sturen naar:

Strix Lease Service B.V.
Antwoordnummer 310 (géén postzegel nodig)
2130 VB  HOOFDDORP