Strix Lease Service lanceert digitaal ondertekenen

Strix Lease Service opent 2017 met een primeur op de Nederlandse leasemarkt: het digitaal ondertekenen van nieuwe contracten. Strix Lease Service heeft het digitaal ondertekenen in samenwerking met partners CarWise en Anachron ontwikkeld. Na een zeer geslaagde proef, rolt Strix Lease Service deze noviteit nu uit bij alle klanten.

“Papieren contracten, getekend met een vulpen. Dat zijn natuurlijk de allermooiste, maar ook niet meer helemaal van deze tijd”, vertelt Sven Vroom, commercieel manager bij Strix Lease Service. “Digitaal ondertekenen versnelt het bestelproces, maar maakt het vooral ook eenvoudiger voor de klant. Je tekent en retourneert een contract in één handeling en archiveert het direct op de gewenste locatie.”

Strix Lease Service introduceerde het digitaal ondertekenen in de laatste maanden van 2016 al bij een selecte groep klanten. De betrokken wagenparkbeheerders reageerden zonder uitzondering erg positief, aldus Vroom: “Onze contracten worden intern gevalideerd en met een digitale handtekening gewaarmerkt. Ze zijn daarmee al volledig rechtsgeldig zodra wij ze ter ondertekening aanbieden bij de klant.” Vroom verwacht dat het digitaal ondertekenen een snelle vlucht zal nemen: “Binnen twee jaar is men niet anders meer gewend.”

Bent u al klant van Strix Lease Service en wilt u ook direct starten met digitaal ondertekenen?
Bel 088 554 3900 of vraag ernaar bij uw vaste contactpersoon.

Digitaal Ondertekenen

<< terug naar het nieuwsoverzicht | nieuwsarchief