Leaserijders bekronen Visscher in Tiel met de Onderhoudsbokaal Q2

De Tielse vestiging van Visscher Autogroep is door de berijders van Strix Lease Service uitgeroepen tot Beste Onderhoudsbedrijf in het tweede kwartaal van 2017. De monteurs bij Visscher kregen een gemiddeld rapportcijfer van 9,0 voor de dienstverlening en hebben de bijbehorende bokaal inmiddels een mooie plek in de werkplaats gegeven.

“Dit is een heel groot compliment voor die jongens”, vertelt de trotse manager aftersales Rick van de Kop. “Ze werken er keihard voor, we hebben het momenteel superdruk en ze werken regelmatig over om onze klanten op tijd weer op weg te helpen. Heel mooi dat ze daar ook de erkenning voor krijgen. Te meer omdat je met de meeste leasemaatschappijen vooral contact hebt als er iets níet naar wens is.”

Het dealerbedrijf voor Peugeot en Citroën behoorde ver voor de eeuwwisseling al eens bij Visscher, maar bouwde de afgelopen 26 jaar een uitstekende naam op als Van Hunnik. Op 1 januari kocht Visscher Autogroep de locatie in Tiel weer terug. “Het team is gewoon intact gebleven, zelfs iets uitgebreid. Onze vaste klanten vinden dat er weinig veranderd is, alles voelt vertrouwd en dat is een goed teken”, stelt Van de Kop.

Ruud van de Star is bij Strix Lease Service eindverantwoordelijk voor onderhoud. Naast het hoge gemiddelde valt hem ook de 7,5 als laagste beoordelingscijfer op. “Je ziet dat ‘de ondergrens’ bij Visscher dus al op een hele dikke voldoende ligt. De overige beoordelingen zijn zó hoog, dat er gemiddeld een 9 uit rolt. Een hele terechte overwinning dus, waar ook wij als leasemaatschappij trots op zijn. Zonder de inzet van deze mannen, staan onze berijders immers stil.”

Het winnende team van Visscher Tiel

<< terug naar het nieuwsoverzicht | nieuwsarchief