Reserveer nu de Jaguar I-PACE

Jaguar heeft haar eerste vol-elektrische SUV ooit gepresenteerd en we kunnen wel zeggen dat dit een schot in de roos is. Niet alleen het design, maar ook de prestaties liegen er niet om. De I-PACE heeft 2 elektromotoren die samen goed zijn voor 400 pk. Dit houdt simpel gezegd in dat van 0-100 km/h snel gebeurd is, namelijk in 4,8 seconden. Daarnaast heeft de wagen een actieradius van ongeveer 480 km en dat zal ruim voldoende zijn om dit juweeltje te tonen aan al uw zakelijke relaties.

Met de prestaties van de I-PACE is natuurlijk niets mis, maar ook het design is wat u mag verwachten van een Jaguar. Aan de buitenkant valt onder andere de grille op aan de voorkant. Deze is naast een enorme eye-catcher, ook functioneel. De grille zorgt ervoor dat de aandrijflijn gekoeld wordt, maar als dit niet nodig is sluit de grille waardoor er minder luchtweerstand is. Daarnaast is de wagen zo aerodynamisch mogelijk geproduceerd en dat is te merken aan de strakke lijnen.

Aan de binnenkant is er ook genoeg te bewonderen. De I-PACE is voorzien van de laatste technologische snufjes. Beginnend met het Touch Duo Pro systeem. Met dit systeem communiceren de twee touchscreens met elkaar om het gebruiksgemak te bevorderen. Wat ook in de I-PACE zit, is een navigatiesysteem voor elektrische voertuigen. Het systeem maakt gebruik van topografische gegevens, data van vorige ritten en de rijstijl van de bestuurder. Via Artificial Intelligence (AI) leert de wagen wie er achter het stuur zit, wat zijn favoriete instellingen zijn en past deze zo nodig aan.
Als laatste is dit technologische hoogstandje ingepakt met Amazon Alexa. Via de Jaguar-app is het mogelijk om vragen te stellen over de I-PACE. Vragen over hoe vol de batterij is, of de auto op slot staat en wat het maximale bereik op dat moment is.

De I-PACE moet natuurlijk opgeladen worden en dit gaat vrij snel. Aan uw voordeur duurt het zo’n 10 uur voordat de batterij volledig vol is, maar een snellader zorgt ervoor dat de batterij binnen 40 minuten 80% vol geladen is. De I-PACE heeft een 90kWh lithium-ion-batterij met 432 cellen.

De prestaties van deze wagen liegen er niet om en het is zeker een eye-catcher op de weg. Wilt u zakelijk een I-PACE leasen? Wij hebben vast 5 productieplekken voor u gereserveerd en kunnen de I-PACE dus snel leveren.
Uw vaste contactpersoon vertelt u graag meer over de mogelijkheden.
Bel 088 554 3950 of klik hier om een offerte op te vragen.

i-pace-beach

<< terug naar het nieuwsoverzicht | nieuwsarchief