Over Strix Lease Service

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die de klant en de berijder centraal stelt. Door onze dienstverlening vast te leggen in een ISO-gecertificeerde serviceovereenkomst komt u nooit voor verrassingen te staan.

Auto leasen volgens Strix Lease Service
Bij ons staan 4 belangrijke pijlers centraal:

  • Persoonlijke aandacht (voor klant en berijder)
  • Flexibele en innovatieve oplossingen
  • Kostenbesparing (door berijders beïnvloeding)
  • Gegarandeerde dienstverlening (ISO-gecertificeerd)

Persoonlijke aandacht voor zowel klant als berijder. Bij Strix Lease Service staat persoonlijke aandacht centraal. Stabiele accountteams met vaste contactpersonen bieden u continuïteit en vertrouwen. U wilt zorgeloos een auto leasen, wij regelen het samen met u.   

Flexibele en innovatieve oplossingen betekent bij autoleasing aandacht voor uw wensen en marktontwikkelingen. Strix Lease Service neemt zorgen uit handen door steeds de beste oplossing voor uw situatie te zoeken èn vinden. Strix Lease Service is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch leasen en heeft ingespeeld op de flexibilisering van de arbeidsmarkt met een succesvol shortlease product.

Kostenbesparing door het actief betrekken van berijders gedurende de looptijd van het leasecontract. Wij geven berijders inzage in brandstofverbruik, tankgedrag en kosten van schade en onderhoud en brengen adviezen uit om deze kosten te reduceren. Dit biedt u als klant een besparingspotentieel en motiveert uw berijders om hier een maximale bijdrage aan te leveren.

Gegarandeerde dienstverlening is bij Strix Lease Service niet slechts een aansprekende ambitie, wij maken het waar. Dat kunnen wij garanderen, doordat wij de dienstverlening die wij met onze klanten overeenkomen, vastleggen in de ISO-gecertificeerde serviceovereenkomst. Daardoor bieden wij u een gegarandeerde dienstverlening en komt u nooit voor verrassingen te staan, ontzorgen noemen wij dat. Bij autoleasing gaat het tenslotte om het optimaal beheer van uw wagenpark met zo min mogelijk risico en tegen zo laag mogelijke kosten.