Wagenparkmonitor maakt wagenparkbeheer makkelijk

De Wagenparkmonitor
Wagenparkmonitor Strix Lease Service

Met de Wagenparkmonitor bieden wij u een unieke oplossing om, samen met u, uw wagenpark te optimaliseren en kosten te beheersen. Met dit online beheersysteem heeft u altijd gemakkelijk inzicht in uw wagenpark en het rijgedrag van uw werknemers.

Bekijk in één oogopslag onder meer:

  • Brandstofverbruik
  • Kilometrage
  • Schade
  • Bekeuringen

Met de Wagenparkmonitor vraagt u op elk gewenst moment real-time rapportage’s op. Zo kunt u uw berijders actief bijsturen. Ook uw accountmanager houdt de Wagenpark-monitor scherp in de gaten en gaat graag met u om tafel om de resultaten te beoordelen.
Heeft u nog geen login of bent u deze kwijt? Vraag deze hieronder direct aan.

Online Calculeren
U kunt berijders ook zelf een auto samen laten stellen, volledig binnen de kaders van uw autoregeling. Met Online Calculeren van Strix Lease Service worden randvoorwaarden als maximale prijs, merken of kleuren vooraf ingesteld.

Zo selecteert de berijder zelf de ideale auto, inclusief gewenste opties. Online Calculeren toont uw medewerkers bovendien meteen de fiscale waarde, bijtelling en een eventuele eigen vaste bijdrage van de gekozen auto. Bent u akkoord met de keuze, dan kan de auto vanuit Online Calculeren zelfs rechtstreeks besteld worden.

Afbeeldingen

Wagenparkmonitor Strix Lease Service